MISSIE

NEEM JE GEZONDHEID ZELF IN HANDEN


Mijn motto is: “Hoe minder je bij mij moet komen, hoe beter!”

Daarom geloof ik sterk in een combinatie tussen een ‘hands-off’ en “hands-on” aanpak. Na het initiële onderzoek en behandeling help ik u zo snel mogelijk op weg met gerichte oefeningen en informatie.

dumbbells, training, fitness

Kwaliteit > kwantiteit


Een eerste afspraak duurt altijd 1 uur. Ik neem de tijd om u en uw klachten goed te begrijpen en alles grondig te onderzoeken. Voor meer info klik hier.

Nadien duren de behandelingen telkens 30 minuten. Hierin evalueer ik de klachten en stuur ik bij waar nodig.

Ik spreid de behandelingen en zet je tussendoor zelf aan het werk. Op die manier kunnen we telkens de oefeningen verder opbouwen en een goede vooruitgang boeken.

Het spreekt voor zich dat zelfdiscipline en motivatie cruciaal zijn bij deze aanpak.

Opleidingen


Ieder jaar opnieuw zoek ik naar opleidingen die naar mijn inzicht de meeste meerwaarde bieden voor mijn patiënten. Ik hou van opleidingen die wat meer ‘out of the box’ denken.

Zo schenk ik veel aandacht aan de houding en het bewegingspatroon van je lichaam. Ook de manier van ademhalen speelt een grote rol in het dagelijks functioneren, zowel fysiek als mentaal.

Compensatiestrategieën die je onbewust gebruikt om voort te bewegen worden geanalyseerd en indien nodig probeer ik dit te corrigeren aan de hand van activatiepunten.